Veiligheidskeuring

Waarom een Veiligheidskeuring?

Een veiligheidskeuring zoals die door ons wordt uitgevoerd geeft u een gedegen inzicht in de technische en optische conditie van uw stacaravan of chalet en helpt u schade voorkomen.

Het kan zo maar zijn dat er door weersinvloeden scheurtjes in de gasleiding ontstaan, waardoor de gasleiding kan gaan lekken zonder dat u het merkt. Het komt vaak voor dat gasleidingen aan vervanging toe zijn zonder het te weten. Als de aardlekschakelaar niet goed functioneert kan er stroom op metalen delen komen te staan, waardoor een gevaarlijke situatie kan ontstaan.

 

 

pict0029
Dit zijn enkele van de punten waarop wij controleren, welke belangrijk zijn voor de veiligheid van u en anderen. Denk u ook aan brandveiligheid? Ook daarop controleren wij.

Regelmatige controle en onderhoud van uw installaties en apparatuur kan veel problemen voorkomen en het bespaart u ook nog eens in de energiekosten. Neem contact op met Thincla Mobiele caravankeuring voor een veiligheidskeuring!

Eigenaren van stacaravans, chalets en toercaravans kunnen individueel of collectief een keuringsafspraak maken. Tijdens de inspectie doorloopt de keurmeester van Thincla Mobiele caravankeuring diverse voorgeschreven inspectiepunten zoals beschreven bij Keuringseisen.

 

Indien uw caravan of chalet aan de keuringseisen voldoet, wordt door ons het goedkeuringsrapport afgegeven.  Dit kan u van pas komen bij eventuele schade. In verzekering polissen kan staan dat bij geen of ondeskundig onderhoud aan onderstel, opbouw, gasinstallatie en elektrische bedrading, uitdroging en/of verwering van afdichtingmateriaal, schade uitgesloten is van dekking.

 

 

THINCLA - Einsteinstraat 6 - 5756 AX Vlierden - [T]++31 (0)6-52602901 - [F]++31 (0)84-8390688 - [E] info@thincla.eu