Onderhoud

Thincla Mobiele caravankeuring verzorgt ook uw onderhoud aan stacaravan en chalet

Uw auto krijgt op vaste tijden een onderhoudsbeurt. Ook de meeste toercaravans komen eenmaal per twee jaar naar een werkplaats toe. Dat ligt anders bij stacaravans; deze zijn immers te groot om even een werkplaats in te rijden.
Er wordt wel eens gedacht dat een stacaravan of chalet geen onderhoud behoeft omdat het geen motor en wielen heeft. Niets is minder waar. U kent het wel: wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat! En daar kunt u gemakkelijk wat aan doen.

Thincla Mobiele caravankeuring biedt u de oplossing. Tijdens een onderhoudsbeurt worden, waar nodig, onderdelen gesmeerd en afgesteld en eventueel vervangen of gerepareerd.

 

Ook al laat U uw stacaravan regelmatig keuren en onderhouden, toch wil het nog wel eens gebeuren dat een onderdeel vervangen of gerepareerd moet worden. Denkt u eens aan een kachel, geiser of een kraan die niet meer werkt en zeker niet te vergeten poreuze gasleidingen.
Wat er ook stuk kan gaan aan uw stacaravan of chalet, Thincla Mobiele caravankeuring kan het repareren of regelt voor u dat het gerepareerd wordt.

Regelmatig onderhoud, door Thincla Mobiele caravankeuring, o.a. aan uw gaskachel of geiser geeft veiligheid en bespaart energiekosten.

Controleren gasleidingen:
Alle gasleidingen worden gecontroleerdĀ  op doorroesten, poreusheid en lekkages. Gasleidingen worden afgeperst met deĀ  voorgeschreven meetinstrumenten. Gasdrukregelaar wordt gecontroleerd op werking, leeftijd en de juiste druk.

 

190
Gasleiding afpersen
Elektra controle:
De elektrische installatie wordt gecontroleerd op eventuele lekspanningen, isolatie weerstand en aarding. Aardlekschakelaar wordt gecontroleerd op werking en uitvaltijd.

 

 

212
Elektra meting
Onderhoudsbeurt kachel:
Een complete onderhoudsbeurt aan de kachel. Volledige reiniging van de kachel en indien nodig kunnen we onderdelen vervangen.

Onderhoudsbeurt geiser:
Een complete onderhoudsbeurt aan de geiser. Volledige reiniging en indien nodig kunnen we onderdelen vervangen, denk aan pakkingbus of membraam. U zult het merken in de energiekosten.

 

images
Voor en na een onderhoudsbeurt
Winterklaar maken stacaravan of chalet:
Aftappen van de geiser en waterleidingen; leegmaken van het toiletreservoir; het gas afsluiten; de gasslang en gasdrukregelaar afkoppelen; de afvoer vullen met antivries en leidingen doorblazen. Kortom uw caravan gaat goed voorbereid de winter in.

Zomerklaar maken stacaravan of chalet:
Waterleidingen controleren op lekkage; Waterkranen controleren; Gasdrukregelaar en gasslang aankoppelen; Gasverbruikers controleren zoals kachel, geiser e.d., kortom u kunt onbezorgd de zomer in.

Spoedreparatie service.
U heeft vandaag een probleem en u wilt het vrijwel direct hersteld hebben, dat kan. Hiervoor bieden we spoedreparatie service, op basis van beschikbaarheid. Deze service is duurder omdat deze niet voorop is in te plannen en/of in te plannen met ander werk.

 

THINCLA - Einsteinstraat 6 - 5756 AX Vlierden - [T]++31 (0)6-52602901 - [F]++31 (0)84-8390688 - [E] info@thincla.eu