Aankoopkeuring

Aankoopkeuring stacaravan, chalet of toercaravan

Een gebruikte stacaravan, chalet of toercaravan van een particulier kopen kan financieel interessant zijn. Tot u de trotse eigenaar van een miskoop blijkt te zijn.
Als u een stacaravan, chalet of toercaravan wilt kopen, gaat het meestal om grotere bedragen die u niet dagelijks uitgeeft. Vanzelfsprekend wilt u geen kat in de zak kopen. Maar hoe weet u nu of de begeerde stacaravan, chalet of toercaravan zijn geld waard is? Thincla Mobiele caravankeuring helpt u daar graag bij met behulp van een aankoopkeuring. Deze aankoopkeuring geeft u een goed beeld van de technische staat van de stacaravan, chalet of toercaravan. Alle relevante onderdelen worden gecontroleerd: dak, wanden, gas, elektra, bodem, kachels, chassis, wielen, etc.

 

s015
 

Het resultaat wordt beschreven in een Inspectie en Keuringsrapport. Een aankoopkeuring geeft u zekerheid en bevordert uw onderhandelingspositie.
De staat van de caravan, eventuele gebreken en de te verwachten reparaties kunt u immers meenemen in uw aankoopoverweging.
Voorkom teleurstellingen en onverwachte kosten en laat eerst een keuring uitvoeren door Thincla Mobiele caravankeuring

 

THINCLA - Einsteinstraat 6 - 5756 AX Vlierden - [T]++31 (0)6-52602901 - [F]++31 (0)84-8390688 - [E] info@thincla.eu